follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Sunday, 30 October 2011

SAIFUL RIDZUAN a.k.a ARIZ ( forteen ) :)

assalamualaikum.
sapa tu ek ariz?? huhu.. hampa tak kenai ka?? huhu.. ala yang nyanyi lagu berdua bersatu tu.. pergghh !! siyesly minat sangat kat dya... huhu.. suara dya memang sedap.. ley cair kalo dengar suara dya * demam p sat * haha..
kalo sebut pasal ariz ni memang secara automatik dan bukannya manual ek akan jadi excited gila la.. pantang ada yang sebut pasal ariz.. laju la tindak balas saya..haha.. nak kenal ngan dya tak ?? ni haaaa....

* ni haaa ariz * uwwww u're so suweeettt ~~ besor ni ha bagi..haha

haa..ensem kan?? oittt..x ley2 ni saya punya..~~dusssh!! cukup tamak kan saya.. hahah.. ok2.. sapa nak suka dya suka la... ramai2 suka dya pun tak pa.. meh sama2 kita doa dya succes ea?? haha ,, masa first2 dengar lagu berdua bersatu memang jatuh cinta terus... pastu tengok video klip berdua bersatu nampak ariz yang nyanyi dulu.. huhu.. perghhh ! style.. cam korea siyesly cakap..huhu.. ingatkan betul2 korea.. can't believe it..huhu.. terus minat dya sampai sekarang.. pastu dah jadi admired sangat kan dekat ariz ni saya try search kat youtube.. hah.. bawu taw yang ariz forteen ni dah lama wat cover kat youtube.. uuuhh.. suwett ja suara.. tak sangka dah lama dya aktif dalam youtube rasanya dari tahun 2006 ka 2008 ekk Rgghh! dah lupa la..ampun kalo silap..huhu bila on fb ja mesti maw tengok fb ARIZ FORTEEN.. huhu.. nak add fb ariz yang personal punya..tapi dah penuh..so sad~~ *__* malas nak sembang banyak2,, huhu nah ! just nak tunjuk ja pic dya..sejowk ja mata memandang..hikhik...
* uiihhh.. anak sapa la ni... ensem gila * <3

 * senyum pun ensem tak senyum pun ensem..* hukhuk! haha

* this for you *


his eyes, his eyes, make the stars look like they're not shining
His hair, his hair, falls perfectly without his trying
he's so handsome, and I tell him every day

When I see your face, there's not a thing that I would change
Cause you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Because boy you're amazing, just the way you are..


 OK ! stop , kang ujan pulak nnty..haha

oH nak taw tak.. dulu ariz ni sebelum jadi penyanyi ,, dya model..betul ek?? huhu banyak sangat pic dya masa dya jadi model dulu..suka2 !! haha.. and lagi satu.. ariz dulu photographer ka?? woow!..haha suma pic yang dya snap suma cantik... memang suma berseni la yang ada kat diri ariz ni.. keep it dear..hukhuk...


pssssttt :// sory abg ariz.. cik google yang bagi suma pic niey.. huhu... pa2 pun.. gudluck abg ariz... !! luv u ! uwww... <3 hikhik ^__^ hope u succes always..:)

2 comments:

  1. Omg! Seriusly . Minat gile2 kat die!! Suara die ohhsemm gile !! Ariz lufias <3

    ReplyDelete

tima kasih sudi mengomen disini..:)
Cik Hawa hargai sngt..:)