follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Friday, 11 November 2011

HATI & PERASAAN :(

Assalamualaikum,, hye stalkers..*__*
Malam ni sbuk kit.. nk prepare tuk kenduri sabtu ni..huuhu.. nak update kenduri abang yang kat kelantan pun tak dak mood.. huhu.. napa la tiba2 saya terkeluar cita tentang HATI & PERASAAN ni.. ok ! sekarang perasaan dah bercelaru dah ni... saya nak suka seseowg tapi dalam masa yang sama saya takowt terluka lagi.. kadang2 terpikir,, " tak dak sapa ka yang nak sayang aku ??" arghh ! siyes dah rasa sunyi sangat2.. selama ni ada yang teman.. tak penah rasa dok sowg2 selama dua tahun lbey.. hurmm.. susah kan?? 


bila dah mula suka seseowg..da ja halangan.. ok ! i try to accept.. saya tak kisah.. demi kawan2.. owg tu pun tak taw yang saya suka dya... napa nak kecoh2 kan kalo owg len potong line.. aihhh !! demi suma... saya tak kisah.. da jugak try suka seseowg ni.. tapi takowt tak berbalas.. sakit oii kalo cinta tak berbalas..huhu.. macam mana kalo jadi camni :- huhuhu *__*

~~ Argghhh!! tak maw camni..siyesly tak maw.. SERIK!!!  payah-nya nak suka seseowg tu...aisseyyy !! hati dah kenan.. tapi just silent my mouth... tak payah la saya susah2 nak gitaw..kalo dya tak maw..malu pulak.. lbey baek dok diam... last2 apa pon tak boley..huhu..  so sekarang main dengan perasaan sendiri.. hurmm tsakit..siyes sakit... sekarang nak dok diam ja.. dah takot sangat cinta tak berbalas..baek dok diam sahaja..huhu... *__*

payah kan kalo suka seseowg??..kita tak taw pa perasaan dya kat kita... huhu ntah suka ka.. benci ka..meluat ka.. adesss !! susahnya...tapi kalo dah tersuka camna pulak?? hurmm... damn teruiiihh!!! ok ! saya tak maw suka lebey2 lagi.. nanti makan diri.. wat tak taw sudah.. sekarang ni dah payah dah nak nilai seseowg dari penglihatan kita kalo kita tak betul2 kenal.. so saya kena betul2 kenal... kalo tak jadi camni la...huhuhu *__*


~~nampak sangat cam cinta bertepuk sebelah tangan kan.. hurmm... ok ! fine ! relax ja.. kalo owg betul2 kenal hati budi kita.. insyallah.. dya akan jadi seowg yang betul2 paham kita..kalo tak.. hmm anggap ja.. ni bukan masa nya... HAWA !!! cayokk2!!!
( semoga saya bertemu ngan owg yang betul2 sayang saya & hargai saya ...AMIN ~~)
*

*

*

*


 


PEACE..bye2..salam..

Pssstttss:// : 12.11.11 kenduri abg.. busy sangat2 ... huh..jemput2 la mai.. come & give me smile & we make ur happiness together ..Love all ! ^___^

No comments:

Post a Comment

tima kasih sudi mengomen disini..:)
Cik Hawa hargai sngt..:)