follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Friday, 4 November 2011

saya bawu kenal dengan mien :)


assalamualaikum.. :)
hyepp.. saya dah habis idea dah ni nak tulis apa kat sini.. tapi nak cita kit.. agak2 da owg nak baca tak?? haha.. * baek baca kalo tak tarik telinga, hahah *.. siyes.. bosan gila malam ni tak taw nak wat apa dah ni..tadi p pasar malam.. pastu balik makan nasi goreng.. bihun sup dengan kuih pa ntah.. bayak tak makan?? *~ ceeyyy.. nak la tuh, haha* makanan ja banyak tapi tak ley makan banyak pun.. OH, perut ! napa asnyik sakit.. perut makin menipis kot..HAH ! ada ka perut nipis..huhu..musykil2..huhu "aikk?? bila nak start cita ni minah ni..aiseyy.. pang sedaihhh pa pon x boley..huhu... " ok2.. kita start cita ek... saya da kenal ngan sowang makhluk Tuhan ni,, huhu,, member kepada member.. namanya *jeng jeng jeng*~~~ apa ke-peliknya nak pikir2 nama dya.. kan dah tertaip terpaku kat ats tuuu.. nama dya mien la.. huhu.. Sory mien, siyes bosan xtaw nk cita pasal apa.. * tak mow tarik telinga hawa, ampun2..huhu ~~



OK ! meh nak cita kit.. dah lama dh kenal ngan mien ni.. huhu tapi dulu kenal2 camtu jaaa... mana taw pa pun.. ~~blurrr~~ haha.. tapi sekarang bawu nak kenal dan terkenal pulak..hihi.. siyes2 tak larat nak gelak ngan mien...  taw tak sebab apa nak gelak.. sebab cara dya cakap tu sopan gila kadang2 suka wat lawak jugak..* eh, ya ka suka wat lawak ??* huhu tak taw laaa... kalo cakap ngan dya memang perkara wajib kami dua wat kami mesty gelak.. haha... macam tak betul pulak..haha.. nak wat camna dah nak tergelak... haha.. ok laaa.. mien memang baek..* ceyy22 kembang semangkuk la tu * hahah.. siyes2,, mien memang baek pun.. tapi dah berapa kali dah asyik terkena ngan mien.. kalo wc ja.. mesty dya akan cakap  "xpa2,, mien pun serabut jugak ni " yang kita pun percaya... haha.. last2.. memang serabut sungguh la.. tapi tang mana tak taw la.. huhu.. * terkena den ++ tipah tertipu* huhu..

tak payah nak tunggu tengok muka la kalo ngan mien ni.. tengok pic pun ley tersnyum sowang ooo..haha * gila ka pa* bkn pa asyik teringat time2 terkena ngan dya ja..haha.. ok,, saya da blog.. siyes saya blurr bla mien cakap "eh, ada blog,, tak add pun" huhu *sigh~~~*__*.. haha terkena lagi kan.. sebab blog mana kena add pun.. tapi napa la sya blurr~~~ wecckkx ! suka pekena owg..haha..ok2.. pa2 pun suka dapat kawan bawu.. sekurang2 nya da jugak gelak2 gila2 ngan sya kan.. tak bosan mehh .. lagipun suka tengok mien ngan family dya.. rapat ja.. suma macam sporting ja..lagi suka bila tengok hubungan rapat kak n adek...adek ngan abang..nampk cam kawan2 ja.. boley kongsi cita n masalah pa suma...huhu.. family anda memang terbaekk..sooo suweett *jelez mehh* huhu bertuah mien..hukhuk hikhik..k lah ,dh tak taw nak cita pa dah pasal dya.. ok STOP !haha ^__^

pssstt:// : hye mien,, selamat berkenalan * shake hand* hahax.. ( bawu nak berkenalan ) *duusshhh ! pa punya owg.. haha.. *ampun2* sory kalo dapat kawan tak betoi macam hawa ni.. hahax.. ni pun half2 ja..ley tima ka?? hikhik.. pa2 pun.. gudluck mien ! semoga anda success.. ~~peace~~ 


* F>R>I>E>N>D>S*


SAID : nak kena tido awal..huhu.. sok abang soh teman dya cari barang kit tuk kenduri nanty.. huhu.. * abang kami dah balik,, abang hampa ada?? haha * pa pon tak boley..haha..
Bermula la ekspedisi kami tuk mencari barang sok..*macam dulu2,, p mana2 mesty kami dua ja yang p..hikhik* tapi nanty dya dah nak kawen.. tak ley la nak manja2..huhu ~~~sobsobsob~~ *__* sabor ja la.. huhu... OK lah ! jom2 tido... sok mesty kena kacau ar ngan abang kalo bangun lewat.. huhu k Bubbyyeee !!



No comments:

Post a Comment

tima kasih sudi mengomen disini..:)
Cik Hawa hargai sngt..:)