follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Saturday, 3 December 2011

OMBAK RINDU..2.12.2011 :)

Assalamualaikum..
berapa hari dah tak masok sini?? huhu.. sory lama tak bubuh entry baru sebab tengah praktikal... Ya ampun ! memang terasa la niat nak lari balik dari umah bila kat hospital tu.. terowk kot.. doktor cengey2 aihhh... huhuhu... sabar ja la.. jenuh tahan telinga.. sob~~sob~~ kena sabaq lagi seminggu lagi.. huhuhu.. argghh! lambat lagi..huhu...

OK2... straight to the point la.. huhu.. semalam tak jangka pun nak p tengok wayang cita OMBAK RINDU.. huhu memang teringin gila nak tengok... sebab cita dya memang bez.. novel dya dah khatam berapa kali dah... tapi rasanya dalam novel lagi bez kowt.. sebab tak short2 punya cita.. movie dya pun bez jugak.. huhu... feel habis.. ter-menangis pulak.. sedih~~ sapa yang tak dak perasaan tu bek tak yah p tengok k... hahah.. buat perabih duit ja... hihih..  semalam p tengok ngan adek2... aida n zaty.. hihi.. 1st time ni jumpa depa.. depa kawan adek mimi.. bez gak kuaq ngan depa2 ni..hihih.. bley jadi budak ckit... hahaha.. tapi aida ngan zaty memang la comell dan baek.. sweet la depa ni.. pas balik tu mesej ucap thanx.. and gtaw yang aida n zaty sayang kak hawa ketad2.. uwww.... like~~ sayang adek2 kak jugak ... muaaahhhxxx !!!


haaa... ni novel dya yang dah keberapa puluh kali saya baca... gila bez la novel dya... tapi sekarang mungkin dah payah dah kot nak jumpa novel ni kat kedai.. sebab dah lama dah novel ni dari saya form berapa ntah...huhu..lama kan?? haha..

semalam p tengok cita ni...fuLL !! takdak 1 pon tempat kosong.. gila la padat.. dapat tempat pun depan kita.. xpa la... ambik seat tepi tak lah sakit leher sangat kan.. huhu.. tapi memang layan.. tacing habis la... bez tengok Aaron Aziz.. memang macho gila... gentle ja dya.. nak laki setia camtu weyyy ~~~hihih..^__^..
tapi jalan cita dya banyak yang depa ubah kit dari dalam novel... huhu.. pa2 pun layan jaaa.... hihi..

* suka la Aaron Aziz * huhuh pengsan ~~ hihi

sapa2 yang jiwang2 kit tu boley la p tengok cita ni... sapa2 yang taw jalan cita dya mesty tak borink punya tengok cita ni.. bez... sapa yang feel lebih tu.. bawak tisu siap2 k.. memang akan nanges la... huhu.. tengok cita dya..teringat pulak at dya.. DAMN ! huhu.. tak hilang lagi...huhuhu k lah.. sapa2 yang tak tengok lagi cita ni selamat menonton k.. :)


Rinduku umpama ombak yang tak berhenti ~~

Kasihmu bagai pantai yang sentiasa menanti ~~

** siyes,, aku teringat hg la bila tengok cita ni.... hg pulak p keja sama tempat ngan aku dulu...argghh !!!
** ok ! aku rindu hg... aku syg hg lagi.!! fine ! gila kan??
** tak taw pasal apa aku boley cari balik pic hg... hurmm... dah takdak cita dh tentang kita..haha..
** semoga bahagia dengan yang baru.. :)

BUAT AIDA N ZATY.. KAK HAWA TAKDAK PIC HAMPA DUA.. NANTY KITA SNAP-SNAP NAH :)

3 comments:

  1. untung lahhh.

    dewi pun na tengok jugakkk.

    uwaaaaa T______T

    ReplyDelete
  2. Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

    ReplyDelete
  3. dewi..: p la tengok cita ni..bez taw..:)

    KOREAn style : thanx so much :)

    ReplyDelete

tima kasih sudi mengomen disini..:)
Cik Hawa hargai sngt..:)