follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Saturday, 10 December 2011

SELSEMA melanda ~~

Assalamualaikum..!! hye suma...
akhirnya habis jugak praktikal.. 2 minggu rasa macam 2 bulan ja..huhu tension nya... main physco ja banyak.. macam nak lari balik ja time praktikal..huhu.. tapi dengan kesabaran penuh di dada..<----cewaahhh hahaha... akhirnya habis jugak settle and selesai kemarin dulu... waaaaa!!! lepas beban... huhu..baru taw yang bidang ni memang susah.. tu la main2 lagi..huhuh ... ok! let it gone.. dah lepas pun.. tunggu sem depan pulak..huhu

arghhh!! sambil2 taip entry ni.. sambil2 la saya lap air mata and tarik hingus...ewww !! tak senonoh betul pompuan ni kan...hihi... bukan sebab sedey or pa2 k.. just sebab selsema.. huhu.damn ! virus betul la... saya la owg last yang terkena virus selsema ni... housemate suma pakat kena... and bila time nak mula cuti..saya pulak yang dapat..pandai betul depa bajet virus depa..hihihi. xpa la ..tima ja la.. mata pun dah makin sepet and berair ni..huhu... 



lama tak selsema.. rasa cam terowk sangat pulak.. huhu.. pa2 pun thanx my housemate bagi virus... berombak dah idung ni...hihihihihi... so..cuti2 ni macam tak rela ja nak dok kat umah.. cepat la lega selsema oiyy.. huhu nak p jalan2 ni.. tapi nak pi mana ek.. tak plan pun lagi..huhu.. member2 pun dok jauh..huhu... ntah la nak pi mana pun tak taw.. huhu... kuar jalan2 and lepak2 ngan mmber pun bez gak..hihihi.. harap2 cepat lega.. k bye ~~


SELAMAT BERCUTI KAWAN2 KU,,, hihi*__*

3 comments:

  1. same with me lorh....
    tapi saya dh sembuh..alhamdulillah...

    Akak Hawa, take care of your health......
    semoga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  2. DEWI..thanx comwy...huhu

    SABRI.. jngn dok akak sngt ler..hihih muda dri awk g ni...hihih

    ReplyDelete

tima kasih sudi mengomen disini..:)
Cik Hawa hargai sngt..:)