follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Friday, 4 November 2011

menangis?? bukan sedey tapi terharu.. :'(





Ok ! sekarang dah pukul 4.33 a.m.. hmm nak tido dah pas update ni.. ary ni wat dua entry kan..huhu.. argghhh !! ter-menangis pulak.. huhu.. siyes.. memang mengaku.. dalam blog ni banyak sangt cita pasal ex-saya..huhu.. dari kami couple sampai la sekarang dah tak dak pa2..huhu.. ary ni tergerak aty nak baca entry lama2.. huhu.. memang banyak pasal "dya"..huhu.. saya cita dalam blog ni suma pasal dya.. tapi dya x penah taw.. kalo dya taw pun .mungkin dya takkan bagi saya ada blog..hmm.. sebenarnya teringin sangat nak dengar owg yang kita sayang ucap thanx atas pa yang saya wat suma ni dulu suma tuk dya..huhu. dya x penah taw n tak kan ambik taw... luahan aty kat sini.. tak dak sapa sangat pun nak taw..

nak taw macam mana malam ni boley ter-menangis?? huhu.. menangis sebab terharu sangat2 bila kita post something tuk someone pastu da feedback balik..huhu siyes cakap.. *jatuh air mata* huhu terasa pa yang saya wat selama ni tak sia2 walaupun tak ramai yang taw.. arggghhh !! * nangis lagi * camna nak tido?? huhu..TERHARU ! jujur-nya owg tu... rasa sejowk ja aty bila dya wish thanx.. hmm.. mungkin sebab selama ni owg len x penah nak sedaq kot sapa saya..owhh..OK ! saya sedaq diri saya camna.. tapi tak banyak pun yang saya boley buat.. cuma dari luahan bertaip ja kat sini.. kadang2 owg yang nampak saya mungkin suma tu cuma luaran.. tapi dalaman saya hanya bertaip ja la kat sini.. saya takkan tunjuk yang saya ni lemah sebab saya taw saya boley bagi owg sekeliling saya senyum.. gelak sekeliling saya.. tima kasih sebab suma sudi bagi support and selalu ada wat saya.. semoga Allah saja yang dapat balas budi suma owg... huhu

** kepada mien..:: pa yang hawa wat ni besa2 ja la.. saja ja nak cotcetcotcet kat sini.. apa2 pun.. suka dapat kawan cam mien.. mien bluurr~~~ haha.. sory.. mien :: thanx taw sebab tak penah memilih kawan... ^__^ 
~~TERIMA KASIH~~ 

saya bawu kenal dengan mien :)


assalamualaikum.. :)
hyepp.. saya dah habis idea dah ni nak tulis apa kat sini.. tapi nak cita kit.. agak2 da owg nak baca tak?? haha.. * baek baca kalo tak tarik telinga, hahah *.. siyes.. bosan gila malam ni tak taw nak wat apa dah ni..tadi p pasar malam.. pastu balik makan nasi goreng.. bihun sup dengan kuih pa ntah.. bayak tak makan?? *~ ceeyyy.. nak la tuh, haha* makanan ja banyak tapi tak ley makan banyak pun.. OH, perut ! napa asnyik sakit.. perut makin menipis kot..HAH ! ada ka perut nipis..huhu..musykil2..huhu "aikk?? bila nak start cita ni minah ni..aiseyy.. pang sedaihhh pa pon x boley..huhu... " ok2.. kita start cita ek... saya da kenal ngan sowang makhluk Tuhan ni,, huhu,, member kepada member.. namanya *jeng jeng jeng*~~~ apa ke-peliknya nak pikir2 nama dya.. kan dah tertaip terpaku kat ats tuuu.. nama dya mien la.. huhu.. Sory mien, siyes bosan xtaw nk cita pasal apa.. * tak mow tarik telinga hawa, ampun2..huhu ~~



OK ! meh nak cita kit.. dah lama dh kenal ngan mien ni.. huhu tapi dulu kenal2 camtu jaaa... mana taw pa pun.. ~~blurrr~~ haha.. tapi sekarang bawu nak kenal dan terkenal pulak..hihi.. siyes2 tak larat nak gelak ngan mien...  taw tak sebab apa nak gelak.. sebab cara dya cakap tu sopan gila kadang2 suka wat lawak jugak..* eh, ya ka suka wat lawak ??* huhu tak taw laaa... kalo cakap ngan dya memang perkara wajib kami dua wat kami mesty gelak.. haha... macam tak betul pulak..haha.. nak wat camna dah nak tergelak... haha.. ok laaa.. mien memang baek..* ceyy22 kembang semangkuk la tu * hahah.. siyes2,, mien memang baek pun.. tapi dah berapa kali dah asyik terkena ngan mien.. kalo wc ja.. mesty dya akan cakap  "xpa2,, mien pun serabut jugak ni " yang kita pun percaya... haha.. last2.. memang serabut sungguh la.. tapi tang mana tak taw la.. huhu.. * terkena den ++ tipah tertipu* huhu..

tak payah nak tunggu tengok muka la kalo ngan mien ni.. tengok pic pun ley tersnyum sowang ooo..haha * gila ka pa* bkn pa asyik teringat time2 terkena ngan dya ja..haha.. ok,, saya da blog.. siyes saya blurr bla mien cakap "eh, ada blog,, tak add pun" huhu *sigh~~~*__*.. haha terkena lagi kan.. sebab blog mana kena add pun.. tapi napa la sya blurr~~~ wecckkx ! suka pekena owg..haha..ok2.. pa2 pun suka dapat kawan bawu.. sekurang2 nya da jugak gelak2 gila2 ngan sya kan.. tak bosan mehh .. lagipun suka tengok mien ngan family dya.. rapat ja.. suma macam sporting ja..lagi suka bila tengok hubungan rapat kak n adek...adek ngan abang..nampk cam kawan2 ja.. boley kongsi cita n masalah pa suma...huhu.. family anda memang terbaekk..sooo suweett *jelez mehh* huhu bertuah mien..hukhuk hikhik..k lah ,dh tak taw nak cita pa dah pasal dya.. ok STOP !haha ^__^

pssstt:// : hye mien,, selamat berkenalan * shake hand* hahax.. ( bawu nak berkenalan ) *duusshhh ! pa punya owg.. haha.. *ampun2* sory kalo dapat kawan tak betoi macam hawa ni.. hahax.. ni pun half2 ja..ley tima ka?? hikhik.. pa2 pun.. gudluck mien ! semoga anda success.. ~~peace~~ 


* F>R>I>E>N>D>S*


SAID : nak kena tido awal..huhu.. sok abang soh teman dya cari barang kit tuk kenduri nanty.. huhu.. * abang kami dah balik,, abang hampa ada?? haha * pa pon tak boley..haha..
Bermula la ekspedisi kami tuk mencari barang sok..*macam dulu2,, p mana2 mesty kami dua ja yang p..hikhik* tapi nanty dya dah nak kawen.. tak ley la nak manja2..huhu ~~~sobsobsob~~ *__* sabor ja la.. huhu... OK lah ! jom2 tido... sok mesty kena kacau ar ngan abang kalo bangun lewat.. huhu k Bubbyyeee !!



Monday, 31 October 2011

SUNYI :(

 assalamualaikum..
hmm.. sejak kebelakangan ni..siyess rasa sunyi sangat2.. hmm mungkin dah tak dak sapa nak ambil berat dah kot.. huhu.. dulu selalu mesej...webcam.. kol.. hmm tapi sekarang?? hmm.. sekarang dah tak nyesal pun pasal pa yang dah berlaku dulu..huuhu... cuma rasa sunyi saangat2.. hurmm...

dulu camni kan :-
*

*

*

*

*ok ! dlu mmg cmni* huhu 


*selalu wc.. * 
*

*

*

*


* tiap2 malam tnggu msj kdg2 sampai lewat malam*
*

*

*

*


*hepy, suma ada la*
*

*

*

*
* suweett ja kan*




ok ! dan sekarang :-
*

*

*

*

*dya yang bahagia dulu*
*

*

*

*

*dah tak ada makna lagi*
*

*

*

*

*sumanya sia2*
*

*

*

*

*jelez*
ok ! siyes ckp.. jelez tengok member2 bahagia ngan couple depa.. jelez tengok depa keluar sama2... jelez tengok depa ada owg ambik berat.. sumanya la.. huhuhu..


saat ni :-









cuba tuk mencari cinta yang bawu.. nak buang kisah lama.. dan gantikan dengan yang bawu.. berharap agar ada yang lebih baik dari yang sebelum ni.. huhu.. SAYA NAK BAHAGIA ! cukup la sekadar bagi saya senyum hari2.. semoga saya dapat cinta saya yang hilang dari owg yang bawu...

~OUT~

Sunday, 30 October 2011

SAIFUL RIDZUAN a.k.a ARIZ ( forteen ) :)

assalamualaikum.
sapa tu ek ariz?? huhu.. hampa tak kenai ka?? huhu.. ala yang nyanyi lagu berdua bersatu tu.. pergghh !! siyesly minat sangat kat dya... huhu.. suara dya memang sedap.. ley cair kalo dengar suara dya * demam p sat * haha..
kalo sebut pasal ariz ni memang secara automatik dan bukannya manual ek akan jadi excited gila la.. pantang ada yang sebut pasal ariz.. laju la tindak balas saya..haha.. nak kenal ngan dya tak ?? ni haaaa....

* ni haaa ariz * uwwww u're so suweeettt ~~ besor ni ha bagi..haha

haa..ensem kan?? oittt..x ley2 ni saya punya..~~dusssh!! cukup tamak kan saya.. hahah.. ok2.. sapa nak suka dya suka la... ramai2 suka dya pun tak pa.. meh sama2 kita doa dya succes ea?? haha ,, masa first2 dengar lagu berdua bersatu memang jatuh cinta terus... pastu tengok video klip berdua bersatu nampak ariz yang nyanyi dulu.. huhu.. perghhh ! style.. cam korea siyesly cakap..huhu.. ingatkan betul2 korea.. can't believe it..huhu.. terus minat dya sampai sekarang.. pastu dah jadi admired sangat kan dekat ariz ni saya try search kat youtube.. hah.. bawu taw yang ariz forteen ni dah lama wat cover kat youtube.. uuuhh.. suwett ja suara.. tak sangka dah lama dya aktif dalam youtube rasanya dari tahun 2006 ka 2008 ekk Rgghh! dah lupa la..ampun kalo silap..huhu bila on fb ja mesti maw tengok fb ARIZ FORTEEN.. huhu.. nak add fb ariz yang personal punya..tapi dah penuh..so sad~~ *__* malas nak sembang banyak2,, huhu nah ! just nak tunjuk ja pic dya..sejowk ja mata memandang..hikhik...
* uiihhh.. anak sapa la ni... ensem gila * <3

 * senyum pun ensem tak senyum pun ensem..* hukhuk! haha

* this for you *


his eyes, his eyes, make the stars look like they're not shining
His hair, his hair, falls perfectly without his trying
he's so handsome, and I tell him every day

When I see your face, there's not a thing that I would change
Cause you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Because boy you're amazing, just the way you are..


 OK ! stop , kang ujan pulak nnty..haha

oH nak taw tak.. dulu ariz ni sebelum jadi penyanyi ,, dya model..betul ek?? huhu banyak sangat pic dya masa dya jadi model dulu..suka2 !! haha.. and lagi satu.. ariz dulu photographer ka?? woow!..haha suma pic yang dya snap suma cantik... memang suma berseni la yang ada kat diri ariz ni.. keep it dear..hukhuk...


pssssttt :// sory abg ariz.. cik google yang bagi suma pic niey.. huhu... pa2 pun.. gudluck abg ariz... !! luv u ! uwww... <3 hikhik ^__^ hope u succes always..:)