follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Friday, 11 November 2011

HATI & PERASAAN :(

Assalamualaikum,, hye stalkers..*__*
Malam ni sbuk kit.. nk prepare tuk kenduri sabtu ni..huuhu.. nak update kenduri abang yang kat kelantan pun tak dak mood.. huhu.. napa la tiba2 saya terkeluar cita tentang HATI & PERASAAN ni.. ok ! sekarang perasaan dah bercelaru dah ni... saya nak suka seseowg tapi dalam masa yang sama saya takowt terluka lagi.. kadang2 terpikir,, " tak dak sapa ka yang nak sayang aku ??" arghh ! siyes dah rasa sunyi sangat2.. selama ni ada yang teman.. tak penah rasa dok sowg2 selama dua tahun lbey.. hurmm.. susah kan?? 


bila dah mula suka seseowg..da ja halangan.. ok ! i try to accept.. saya tak kisah.. demi kawan2.. owg tu pun tak taw yang saya suka dya... napa nak kecoh2 kan kalo owg len potong line.. aihhh !! demi suma... saya tak kisah.. da jugak try suka seseowg ni.. tapi takowt tak berbalas.. sakit oii kalo cinta tak berbalas..huhu.. macam mana kalo jadi camni :- huhuhu *__*

~~ Argghhh!! tak maw camni..siyesly tak maw.. SERIK!!!  payah-nya nak suka seseowg tu...aisseyyy !! hati dah kenan.. tapi just silent my mouth... tak payah la saya susah2 nak gitaw..kalo dya tak maw..malu pulak.. lbey baek dok diam... last2 apa pon tak boley..huhu..  so sekarang main dengan perasaan sendiri.. hurmm tsakit..siyes sakit... sekarang nak dok diam ja.. dah takot sangat cinta tak berbalas..baek dok diam sahaja..huhu... *__*

payah kan kalo suka seseowg??..kita tak taw pa perasaan dya kat kita... huhu ntah suka ka.. benci ka..meluat ka.. adesss !! susahnya...tapi kalo dah tersuka camna pulak?? hurmm... damn teruiiihh!!! ok ! saya tak maw suka lebey2 lagi.. nanti makan diri.. wat tak taw sudah.. sekarang ni dah payah dah nak nilai seseowg dari penglihatan kita kalo kita tak betul2 kenal.. so saya kena betul2 kenal... kalo tak jadi camni la...huhuhu *__*


~~nampak sangat cam cinta bertepuk sebelah tangan kan.. hurmm... ok ! fine ! relax ja.. kalo owg betul2 kenal hati budi kita.. insyallah.. dya akan jadi seowg yang betul2 paham kita..kalo tak.. hmm anggap ja.. ni bukan masa nya... HAWA !!! cayokk2!!!
( semoga saya bertemu ngan owg yang betul2 sayang saya & hargai saya ...AMIN ~~)
*

*

*

*


 


PEACE..bye2..salam..

Pssstttss:// : 12.11.11 kenduri abg.. busy sangat2 ... huh..jemput2 la mai.. come & give me smile & we make ur happiness together ..Love all ! ^___^

Sunday, 6 November 2011

PHOTOSHOOT +++ RAYAx2 !!

Assalamualaikum suma..
hari ni dengan kemarin siyesly letih sangat2.. huhu.. meh nak cita.. kemarin da janji ngan member nak photoshoot ngan depa suma.. huhu.. bangun pukul 7 Argghhh!! awalnya.. selalu lewat bangun * kantoi~~*_*.. pastu siap2 and pi umah member kat bandar puteri.. siap2 kat situ and dya tolong make up kan k...waahh !! macam artis kan *cehh.. perasan lbey pmpuan ni... * tak pa2 tak salah kalo nak masuk bakul angkat sendri kan..hahah.. pang sedaaiihhh kot haaa... *__* nak tngk tak pic yang di photoshoot-kan tu..haha.. sory... sbb pic kaku.. firstime pose,,, kaYUuuuu !! ahhaha.. suma pic di-snap oleh photographer yg berlainan k.. :)

~~ AIDILADHA PHOTOSHOOT ~~











*ni photographer n model2 pada ary tu~~ peace ~~

lepas balik dari photoshoot.. tak sampai sejam abang ajak kuaq.. adess ! time tu mata dah kecut dah... ngantok !! huhuh... ujan pulak,, adesss balooqqqq !! <--- phm tak??? haha penyegan ! *__*.. ok lah... tak mandi dah..huhu *kantoi lagi * hahha.. malu semangkuk~~ hahah tukaq baju and kuaq la ngan abang.. cari bunga idup tuk wat sirih junjung huhu.. SIYES ! bez pi kedai bunga.. macam2 bunga.. cantekk... selalu beli tuk wedding owg len ja.. huhuh... teringin nak owg bagi... tambah2 owg yang tersayang * pakwe la tuu* haha... gegeh~~~ sweet kan kalo da owg bagi bunga.. bunga idup pulak tu..perghh ! tido tal lena teruiihhh kalo da owg bagi..huuhu nanak ?? cepat bagi... *__* muka tak malu dah ni mintak kat owg.. hahha.. maw dok siat kulit muka la camni,, maluu~~~ haha...

*cantekk kan, nanak ?? * huhuhuh..sory background x memberangsangkan..haha

pastu hari ni 6/11/11 , selamat hari raya aidiladha !! hahah.. ok..saya bangun lewat sikit tadi.. haha..bangun2 suma tak dak.. pakat pi sembahyang raya.. * adess pa nk jadi pmpuan ni* hahaha... pstu mandi2 siap2 and pi umah maksu.. hari ni maksu wat korban kit.. pi makan siyes sedap sup daging tu...haha.. feveret laaa... haha..


* over ckit * hahah

siyes letih..huhuhu...kul 9 lebih bawu balik umah.. singgah umah tok belah mak and tok belah abah... letih2.. pagi sok pulak nak siap2 bertolak pi kelantan,, abang nak akad nikah and kenduri umah pmpuan..huhu mungkin sibuk sikit 2 3 ary ni..huhuh... tapi pa yang jadi hari ni memang bez !  sebab dapat spend time wif my family.. sukaaa!! sebab family jarang dapat berkumpul..time rya2 ni ja dpt kumpul suma..huuhuu.. pa2 pun.. SALAM AIDILADHA wat suma... peace !*__* love u all !!