follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Thursday, 22 December 2011

ABAH tak sihat :'(

Assalamualaikum..
huhu.. hye suma.. dah pukul 12.13 a.m dah.. banyak hari dah kan tak hupdate entry bawu.. hmm, mood tengah susah hati ni.. sebab? sebab abah tak sihat la.. huhu.. bawu2 ni abah jatuh moto.. tapi tak terowk .. x luka pun cuma lebam kat dalam ja... huhu.. walawpun tak terowk tapi nampak cam terowk la * apa aku merapu nih??*** sebab abah tak boley nak angkat sangat tangan kanan.. abah kata sakit.. abah pun sakit jugak dekat bahagian tulang rusuk kanan..mungkin lebam di dalam kot..huhu nampak bengkak ja...hmm

suma nampak saya cam ok ja kan.. relax macam takdak apa yang jadi kan.. huhu.. sebenarnya susah hati sangat2.. hmm saja wat macam tadak apa..**ego tinggi** kecian kat abah,, tak boley baring sangat sebab kalo baring nanty abah tak boley tido... sebab sakit and tak ley nak nafas sangat..huhu..saya ngaku, saya bukan anak yang jenis tunjukkan perasaan sangat..tapi dalam hati hanya TUHAN ja taw...saya tak reti nak tunjuk perasaan tu.. tapi saya sentiasa doakan yang terbaekk wat family saya hmm.. :'(
semoga abah cepat sembuh... makan ubat taw ! saya sayang abah sangat2...






## semoga ALLAH bagi kesihatan yang baik tuk abah dan family,,AMIN~~sayang suma !!