follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Saturday, 7 January 2012

" 1st CONTEST by FK "

Assalamualaikum...

sekali lagi saya diseru oleh budak tOmey2 ni cik.dewi.sweet ,, ok2.. i'm coming...hahha excited ni.. ary ni tak dak apa2 yang nak dibuat di umah.. so dengan cepat dan pantasnya saya bley join contest ni..hihih tapi contest ni brkaitan dengan shawl !!! yeaaahh !! tapi saya x pandai sangat bab2 belit shawl ni... bedal ja la...^__^

sapa2 yang nak join tu.. ley la pakat2 menyelam masok sini k... ** tarik napas!! selam!! hahah ** dussshh!! merapu ja lbey..hihi ok2 nah klik SINI,,, ^__^

jOm tengok pic ber-shawl yang tak seberapa saya ni... jangan pengsan atau mati terkejut sudah !! *jengjengjeng***



masa ni kat Open house kolej saya.. ntah la cmna saya belit shawl ni... dah lupa dah.. balik2 teroz hilang ingatan cmna nak belit shawl ni... tapi susah skit nak beli shawl ni sebab lembik bak sotong sangat2 shawl ni...argghhh!! bedal ja.. bila lagi nak menyegak di majlis keramaian camni.. * over gilos kan pmpuan ni * kehkehekhe



oK.. masa ni pula saya n member2 nak p tengok wayang kOt kat perda.. =.=" lupa dah... asyek lupa ja kan minah ni.. pa2 ja la... ntah la nk panggil benda alah tu shawl ke hape.. sebab dya bentuk 3 segi.. cukup la susah nak belit sampai jadi camni.. huhu last2 belit ja la cmna pun... dan hasil nya bila balik umah nak pakai lagi camni dah tak jadi..hihih :O


masa ni pulak time raya... mengebat gila pompuan ni kan.. dah macam mak datin dh..hhihihi msa ni otw nak balik kampung... masa ni bawu nak menjinakkan diri nak pakai shawl..huhu.. Not bad kan*perasan sndri.** huhu..


shawl yang sama..tapi belit lain2 .. huh ni kat kelantan.. masa ni bwu lepas habis kenduri abg sya...huhu.. yang ni pun ntah la cmna la saya boleh belit smpai jadi 2 3 lapis pun xtaw.. agak2 elok bg mata sya la...saya pakai ja..hihi,,, saya memang suka mereka belit2 shawl ni.. tapi reti wat yg simple2 ja la..huhu



ni pulak belit macam besa gak... tapi disebabkan ada shawl yg sebelah tu terlbey panjang pulak.. saya tarik ke tepi dan simpul2 ja.. hihi nampak kan?? dah bersanggul dah kat tepi tu... ** abaikan budak yg chomot tu ek **


yang ni malam sebelum raya... time ni mmg bedal habis belit shawl.. besa la.. budak bawu nak belajar pakai shawl.. nak sangat pakai shawl * ambekkk kauuuu!!** hahaha yg ni pun macam yang kat atas tu jugak... ikat jugak kat tepi tu... tapi bior berjela ckit haa...*pelik kan budak bermuncung ikan buntal ni kan??** hihi



ok..ni dah last...sO x yah pning2 kepala nak tengok budak ni lama2,,, dah tak taw dah nak describe shawl ni cmna... ikut suka la nak kata cmna pun..=.="" blur... suma nampak sama ja kan?? hihi... hentam sja la.. janji saya ber-shawl !! yeahhhh!! 

INSPIRASI PEMAKAIAN TERSEBUT DARI SIAPA??

hohoo!! kebanyakkannya tengok dari video hana tajima... video yang bukan dari hana tajima pun tengok gak.. suma la.. yang berkaitan dengan shawl.. suma i follow taw...hekhek...

kadang2 ada jugak jenguk2 FB member2 yang kiut miut tu .. yang pandai bershawl..waw!! memang tak ley celen la... huhu tapi i try my best la...huhu...tengok ckit2 n tiru ckit2 jadi la kan? *  kita tak pandai pon...huhu

ada jugak yang men reka sendiri ja.. belit ja la akak oiy.. janji cantekk di mata berkenan di hati... hihi.. ikut la owg nak kata sya ni serabut ka comey ka **oppsss perasan !! * hahah... janji sya suka dengan apa yang sya wat k... ok2 dah2.. dah letey bebenor dah ni menaip...peace !!:)

k lah.. saya nak tagged kat adek ni... hihi harap2 dya suka la paki shawl ekk.. peace ^__^



Wassalam ^_____^

5 comments:

tima kasih sudi mengomen disini..:)
Cik Hawa hargai sngt..:)