follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Saturday, 18 February 2012

♥♥♥ HAZAMA :)♥♥♥ *love ♥♥♥*recruits*♥♥♥

Assalamualaikum,, ok time ni still tak tido lagi... sekarang dah pukul 3.26 pagi... hihi PEACE! napa tajuk HAZAMA lak ni... hahha ok la hari ni nak cita pasal HAZAMA..Ok kalo kat FB suma mesty dah letey kan dengar saya asyik sebut pasal HAZAMA kan.. eh, punya pasal la..*ganaiihhh dk??Hihi opss.sOry.. dah minat nak wat camna kan.. buat p la apa pun.. tetap akan suka jugak pasal HAZAMA..

* ensem kan* sapa x suka sila main jauh2 k :)

napa saya suka betul ek kt PAKLANG ni, hmm aik napa panggil paklang?? sapa yg minat hazama taw la napa ek.. hihi ok..meh sini nk cita.. saya suka sangat2 kat HAZAMA ni sebab ::

  • Dia seorang yang kuat semangat beb, dia tetap dengan cita2 dia walaupun dia tersingkir masa AF4..
  • Dia seorang yg tak sia2 kan peluang yg owg bagi kat dia,, haa,kan dah jadi juara AF9..
  • ( lama kan dia tnggu dari AF4) rezeki dia..
  • Dia seorang yang baik tak sombonk ok.. dia layan suma recruits dia..dan dia tak merendah diri..
  • Dia seorang yang hepy, tak suka tunjuk masalah dia kat owg lain.. Dia seowg yang kelakar..
  • Dia mempunyai suara yang tersangat la sedap, best memang power la.. kalo lagu tu slow mendayu2 ja suara dia.. layan beb !




Saya memang minat sangat2 kat HAZAMA ni.. huhu siap beli t-shirt dia lagi.. siap pasang azam lagi tahun ni nak jumpa paklang..huhu BOLEHKAH?? ..huhu saya tak kisah apa pon owg nak kata, janji suma ada minat masing2 kan, sO saya paling pantang owg yg jenis2 nak kata2 ni..*just zip ur mouth k.. suka hati la nak minat sapa pon rasanya tak dak masalah kan.. so beware ok?? ^__^ peace ""

Recruits2 suma taw macam mana perjalanan hidup HAZAMA dari dulu sampai la sekarang.. dah susah2 dia sampai ke tahap ni.. tu maknanya hasil usaha dia selama ni berhasil,, baik untuk dia , family dia dan suma recruits... so tak baik la kalo kita just sekadar nak kritik tanpa menilai *buruk bebenor perangai* tapi it's ok... saya pasti dengan kritikan owg suma la HAZAMA ley sampai ke tahap ni.. THANX SUMA ! *tabikkk!!


Lepas menang AF9, syukur Alhamdulillah murah rezeki HAZAMA,, banyak sangat job dia.. walaupon sibuk dia masih boley luangkan masa ngan suma recruits.. HAZAMA sekarang dah kurus sikit sebab banyak job yang kena wat kan recruits,, ?? hope dya sihat selalu and gigih dengan job dia.. tapi dia maintain ja, still macam tu, tak sombonk walaupon dah dapat banyak job.. bagi recruits suma, dia la idola kami, kan recruits??


Oh lupa nak gitaw,, sekarang ni HAZAMA tengah sibuk shooting.. berlakon pulak..hihi rezeki 2012, bukan drama ok,, dia berlakon FILEM,, (ter-capslock pulak) haha... filem arahan Ahmad Idham, CINTA ATAS TAR, filem ni maybe akan kuar tahun depan..so sapa2 yang minat HAZAMA jom nnty kita serbu itu panggung lahh... hihi HAZAMA berlakon dengan INTAN LADYANA , ( hero & heroin ).. HAZAMA bukan setakat berlakon ja dalam cita ni.. OST pun dia yang nyanyi.. ni bukan rezeki terpijak dah ni.. rezeki luruh di musim durian...hihi... 


HERO&HEROIN

Semoga apa yang HAZAMA usahaka selama ini berbaloi buat dia, semoga dia berjaya dalam suma bidang,,, HAZAMA tercalon ok dalam ABPH, jom lah kita saling pangkah-memangkah di borang ABPH,, sila beli berita harian banyak2 k,, sambil2 baca isu semasa tu jangan lupa UNDI,, pastikan HAZAMA diundi,, peace,, hope rezeki paklang berpanjangan sampai bila2... amin~~


RECRUITS LOVE HAZAMA AHMAD AZMI  SO MUCH ! GOODLUCK !!
RECRUITS SUMA DIBELAKANG ANDA WALAU APA PON YANG TERJADI..
KUATKAN SEMANGAT ANDA<<JANGAN BERPUTUS ASA<< SEMOGA HAZAMA SENTIASA MENJADI BUAH HATI RECRUITS SUMA.. LOVE U !



#TERIMAKASIH SEBAB BACA..hihi ^__^ P>E>A>C>E *bye2 (lambai2)*end:4.24a.m



4 comments:

  1. wah, baru terjumpa entry ni..
    betul tu awk..hazama is the best..smela, kita pun minat hazama gak..hehehehe..

    ReplyDelete
  2. hahaha,,,, bwu jmpa?? pyh cri ke?? hihi mmg kita sma2 suka hazama pun..kita kan recruits,,kawttimmm

    ReplyDelete
  3. hazama smpoi je kan..ska sgt sora dia..besh..^,^
    ika done follow hawa..

    ReplyDelete
  4. hawa follow ika.. terus support hazama.. :)

    ReplyDelete

tima kasih sudi mengomen disini..:)
Cik Hawa hargai sngt..:)