follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Saturday, 7 January 2012

" 1st CONTEST by FK "

Assalamualaikum...

sekali lagi saya diseru oleh budak tOmey2 ni cik.dewi.sweet ,, ok2.. i'm coming...hahha excited ni.. ary ni tak dak apa2 yang nak dibuat di umah.. so dengan cepat dan pantasnya saya bley join contest ni..hihih tapi contest ni brkaitan dengan shawl !!! yeaaahh !! tapi saya x pandai sangat bab2 belit shawl ni... bedal ja la...^__^

sapa2 yang nak join tu.. ley la pakat2 menyelam masok sini k... ** tarik napas!! selam!! hahah ** dussshh!! merapu ja lbey..hihi ok2 nah klik SINI,,, ^__^

jOm tengok pic ber-shawl yang tak seberapa saya ni... jangan pengsan atau mati terkejut sudah !! *jengjengjeng***



masa ni kat Open house kolej saya.. ntah la cmna saya belit shawl ni... dah lupa dah.. balik2 teroz hilang ingatan cmna nak belit shawl ni... tapi susah skit nak beli shawl ni sebab lembik bak sotong sangat2 shawl ni...argghhh!! bedal ja.. bila lagi nak menyegak di majlis keramaian camni.. * over gilos kan pmpuan ni * kehkehekhe



oK.. masa ni pula saya n member2 nak p tengok wayang kOt kat perda.. =.=" lupa dah... asyek lupa ja kan minah ni.. pa2 ja la... ntah la nk panggil benda alah tu shawl ke hape.. sebab dya bentuk 3 segi.. cukup la susah nak belit sampai jadi camni.. huhu last2 belit ja la cmna pun... dan hasil nya bila balik umah nak pakai lagi camni dah tak jadi..hihih :O


masa ni pulak time raya... mengebat gila pompuan ni kan.. dah macam mak datin dh..hhihihi msa ni otw nak balik kampung... masa ni bawu nak menjinakkan diri nak pakai shawl..huhu.. Not bad kan*perasan sndri.** huhu..


shawl yang sama..tapi belit lain2 .. huh ni kat kelantan.. masa ni bwu lepas habis kenduri abg sya...huhu.. yang ni pun ntah la cmna la saya boleh belit smpai jadi 2 3 lapis pun xtaw.. agak2 elok bg mata sya la...saya pakai ja..hihi,,, saya memang suka mereka belit2 shawl ni.. tapi reti wat yg simple2 ja la..huhu



ni pulak belit macam besa gak... tapi disebabkan ada shawl yg sebelah tu terlbey panjang pulak.. saya tarik ke tepi dan simpul2 ja.. hihi nampak kan?? dah bersanggul dah kat tepi tu... ** abaikan budak yg chomot tu ek **


yang ni malam sebelum raya... time ni mmg bedal habis belit shawl.. besa la.. budak bawu nak belajar pakai shawl.. nak sangat pakai shawl * ambekkk kauuuu!!** hahaha yg ni pun macam yang kat atas tu jugak... ikat jugak kat tepi tu... tapi bior berjela ckit haa...*pelik kan budak bermuncung ikan buntal ni kan??** hihi



ok..ni dah last...sO x yah pning2 kepala nak tengok budak ni lama2,,, dah tak taw dah nak describe shawl ni cmna... ikut suka la nak kata cmna pun..=.="" blur... suma nampak sama ja kan?? hihi... hentam sja la.. janji saya ber-shawl !! yeahhhh!! 

INSPIRASI PEMAKAIAN TERSEBUT DARI SIAPA??

hohoo!! kebanyakkannya tengok dari video hana tajima... video yang bukan dari hana tajima pun tengok gak.. suma la.. yang berkaitan dengan shawl.. suma i follow taw...hekhek...

kadang2 ada jugak jenguk2 FB member2 yang kiut miut tu .. yang pandai bershawl..waw!! memang tak ley celen la... huhu tapi i try my best la...huhu...tengok ckit2 n tiru ckit2 jadi la kan? *  kita tak pandai pon...huhu

ada jugak yang men reka sendiri ja.. belit ja la akak oiy.. janji cantekk di mata berkenan di hati... hihi.. ikut la owg nak kata sya ni serabut ka comey ka **oppsss perasan !! * hahah... janji sya suka dengan apa yang sya wat k... ok2 dah2.. dah letey bebenor dah ni menaip...peace !!:)

k lah.. saya nak tagged kat adek ni... hihi harap2 dya suka la paki shawl ekk.. peace ^__^



Wassalam ^_____^

Friday, 6 January 2012

"" CONTEST : MY PICTURE VERY AWESOME by blogbirulangit !! ""

Assalamualaikum suma...
oitt,, dah kul berapa dah ni... ** sambil tengok jam** dah pukul 3 ??? memang liat la nak bangun sok nak pi kelas..huhu.. apa2 pun meh join contest ni dulu... thanx CIK DEWI telah meng-tag saya di dahi... hahah

thanx kepada BLOGBIRULANGIT sebab wat contest ni..susah2 ja.. **untung lah kami** hihi





ok..sapa2 nak join.. meh la sini.. jangan malu dan jangan segan...**wat tak taw ja..hihi**
KLIK SINI kalo nak join k... ^_^

hurm.. nak letak pic apa ek..huhu.. blur =.="".. k lah dengan keadaan separuh sedar ni akibat mengantok... saya nak lekatkan pic ni kat sini * pakai gam gajah cap ibu dan anak !*..
dipersilakan tengok ... hihi
.
.
.
.

Nah !! besar2 saya lekat kat sini.. gerenty tak lapuk dek ujan , tak lekang dek panas !! hahah..
( ada rasa mual2 . pning2 tak??) jangan isaw tu kesan sementara setiap kali tengok pic budak ni..hahha..
*

memang saja pun dok senget2 camni.. besa la.. tak stabil!! haha so jangan takowt and jangan isaw.. kalo malas sangat nak tengok budak nih.. **meh tolak dia secara berjemaah kat dalam tasek tu** hahah
+
+
+
ok ! sekarang meh nak lekat ( gam gajah cap ibu & anak)  kat tengah belakang owang yang akan di-TAG..hihi..

MISS.SNOW
.
.
MOMO. BEAR


BLOG AZZA ringan @ berat ??? ::  RINGAN jaaaaa.... :)


pssstt::// arghhh !!! ngantok tahap karama dah ni... bye ! 

Monday, 2 January 2012

SAYA MASIH INGATKAN AWK :( sorry~~


Assalamualaikum..
Selamat Menyambut Tahun Baru 2012.. tahun naga kan?? auummm...hihi... suma dah pasang azam ka?? mesti macam2 kan azam tahun 2012 ni.. huhu semoga bloggers suma dapat capai apa yang diharap tercapai sampai la ujung tahun 2012 nanty... Aminn~~

Hurmm,, tahun dah berlalu.. bertukar kepada tahun bawu.. semangat bawu dan azam yang bawu.. tapi saya ja yang tak boleh nak tinggalkan kenangan lama.. segala kenangan pahit dan manis di 2011.. sapa yang boleh lupa kenangan kan?? tambah2 dengan owg yang betul2 kita sayang.. hurmm.. tipu la kalo kata dah boleh lupa... pelazz la jangan dok hipokrit sangat k... melainkan kalo hampa naik tingkat 11 bangunan mana2 pastu terjun ja.. kalo camtu memang kompon ley lupa suma troz...hahah.. **men2 ja**

ergghh~~ dah dekat 5bulan break n single,, kau ada?? haha ok2..suma ley tepuk tangan berjemaah sebab saya still single,, saya rela *clapclap** owg lain suma dah bertukar2 dah GF/BF **hebat la hampa..ajaq aku??** hahha.. saya ja yang tak dapat pengganti.. eh2! sowy sikit...i'm not desperate sangat k... **sunyi ja**demnn!! hihi.. ok lah... i'm surrender,,, sampai sekarang ,, dan dah masok tahun baru dah pun..saya masih tak dapat nak lupakan awak... <--bengap bin bangang kan?? huhu owg dah tak ingat saya still nak ingatkan owg tu lagi...apa pasai meh?? ( apa la hang wt kat aku sampai aku tak ley lupa hang ni..=.=""grrr~~) 



saya rindu awak mohamadsyafudinharisfazillah, teettt ~~ ops..terlebey pulak..huhu.. siyesly saya rindu awak sangat2... saya still sayang awk sampai sekarang... luaran saya mesti ramai owg perasan yang saya betul2 dah benci n dah lupa awk.. tapi sebenarnya.. dalam aty saya .,saya masih sayang awak... hurmm... selama 2 tahun lebey kita kawan dari 2009-2011 banyak sangat kenangan kita... hurmm.. saya tak boley buang suma gambar kita sampai la sekarang.. teddy bear yang awak bagi kat saya... saya tak penah bagi dya kat sapa2 pun...huhu.. dalam ingatan saya selalu ada awak ,, saya nak cari pengganti awak.. tapi saya tak boley.. saya tak reti nak sayang owg.. salah satu sebabnya saya dah serik.. saya tak maw apa yang jadi antara awak ngan saya berulang... saya tak maw sakit aty lagi.. saya tak maw kecewa lagi.. saya tkowt nak bermain dengan perasaan sendiri...
 


dari kita break dulu,, saya tak pernah lupa awak..tiap2 malam saya ingat awak.. macam mana saya nak lupakan awak ek?? tolong jap... huhu.. napa aty saya tak boley nak lepaskan awak ek?? saya betul2 sayang awak lbey dari ex saya yang dulu.. saya harapkan awak menjadi terakhir buat saya..tapi tak kesampaian..angan2 ja lbey ..hmm.. mungkin bukan jodoh kita..** tolong jap sapa2 mai ketuk ckit kpala ni...kot2 la bley lupa dya ni ka... erghh~~

tak taw la berapa lama lagi nak kena tunggu nak bagi lupa awak.. huhu... saya selalu ingat kenangan kita.. awak bagi teddy bear dekat saya.. awak ambik saya balik kolah.. awak bawak saya jalan2 bila awak free huhu =.=""  saya wat surprise bufday tuk awak.. kita jalan2 kat langkawi.. awak ambik saya masa kenduri umah awak..huh! banyaknya kenangan..saya tak ley lupa.. camna nak lupa ni !!!!! erggg!! sakit jiwa kalo cmni...=.="" semoga awak bahagia dengan yang bawu.. semoga dya tak kecewakan awak.. semoga awak berubah... saya sayang awak.. sory... rindu awak sangat2 !! saya masih tak dapat nak cari pengganty awak...



KENANGAN TINGGAL KENANGAN !

our's memories


timakasih atas sumanya mohamadsyafudinharisfazillah sebab bagi saya suma rasa ni.. timakasih sebab awak dah wat aty saya tertutup.. harap2 lepas ni saya bley buka balik aty saya tuk sapa2... saya tak tunggu awak.. dan saya tak berharap kat awak.. cuma aty saya belum terbuka tuk sapa2... ( jangan ingat saya tunggu awak ) saya tak mungkin tunggu benda yang tak pasti... saya cuma tunggu semua kenangan awak dan saya hilang.. dan sayang n cinta tuk awak lenyap dalam diri saya.. tapi saya still sayang awak **apa aku merapu ni?? ergghh!!**


**psst:// :: saya senang dengan keadaan sekarang .. hepy brsama family and member2.. anda suma terbaekk !! luv u oulls!