follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Thursday, 22 March 2012

JELAJAH ABPH VILLAGE MALL...

Assalamualaikum suma.. asyik2 ketinggalan ja belong ni kan... hahha... ok2,, dh lama tak story mory,, meh sini cek nak cita nah sebab da story nak share...hahha bawu2 ni ada artis mai kat VILLAGE MALL , untuk apa?? untuk jelajah ABPH kat kedah ni haaa... wahh ! excited ni nak cita.. 1st pi Village Mall sebab memang teringin kepingin ngan kempunan sanagt2 nak jumpa ngan HAZAMA... ehem2, ada owg tak puas aty ka?? sowy.,,, x kesah pon...hahha... mula2 meh tengok artis yang mana ada dulu... dapat snap cikit2 ja sebab jenuh beb kena asak ngan owg ramai.,..sabor ja la... 5 ribu owg k..bkn 5 owg...hahha 

along cham :)

johan ashaari :)

hafiz :)

ameer forteen :)








kalo nak letak pic kat sini memang banyak.. antara artis yang mai Hazama , Black, Shahiezy Sam, Aaron Aziz, Izara Aishah, Forteen, Faizal Ismail, Fara Fauzana, One Nation Emcee, Fasha Sandha , Johan Ashaari, Enot, Fizz fairuz, Along cham... fuh ! penat ada yang tertinggal x??? huhu ntah la yg ni ja ingt...hihi..

tapi.... jengx2.. yang paling penting azam 2012 nak jumpa hazama dah tercapai... wuuu !! lompat tinggi2... hahaha best kot... untung kan hazama kenal...hahahh hazama memang terbaekkk dan baek sangat2 !! *noktah,,,,  hazama peramah kot,, pelik la bila ada owg kata hazama ni sombong.. dah tak kenal tuan punya badan tu xtak payah la nak kata macam2.. panasss ni!! ahhahha... pa2 pun ,, azam dah lepas.. hazama always in my mind and my heart... kAWTTIMMMM !!! 

hahha...pic hazama ja special edit ckit... hahah

ensem oiii.... kawtimmm...

Mr. Hazama.. thanx sebab kenai cek nah.. hihi teruja pi sat... hahha apa2 pun azam 2012 dah tercapai... i'm always be wif HAZAMA RECRUITS... hihihi kawtimmm


thanx for dis pic... hahha... wlaupun kna snap pkai enset atas pic ni...tp berbaloi kot... jangan jeles nah...minat gila kat hazama *noktah !! lurve u ketua recruits ! haha.. kawtimmm
  semoga success selalu... HAZAMA RECRUITS ALWAYS BEHIND YOU !