follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Sunday, 22 April 2012

Berjimba bersama HR ( Hazama Recruits )

Assalamualaikum suma.. lama x update belog ni..asyik ber-tuit2 n ber-FB ja..huhu lupa nak update.. kali ni mai cek nak update... 

masa cuti study week ari tu saya p KL.. yeahh!! akhirnya... kebetulan p KL tu..ambik la kesempatan tuk p tengok MANIA.. sebab ada HAZAMA okey... excited gila !! hihi besa la kan.. 1st time ni nak jumpa recruits.. tapi masa tu sampai lewat sikit.. depa pun dah masok dewan..huhu nasib~~ tapi apa2 pun respect kat depa sebab depa ambik berat pasal saya.. depa taw yang saya ni akan sampai lambat dengan ujan lagi kan.. depa x putus2 kol mesej tanya dah ada dekat mana ? dah sampai ka belom ? terharu kot..hihi sampai macam tu sekali depa ambik berat pasal saya.. akhirnya sampai jugak.. ALHAMDULILLAH ! tapi suma dah masok mcm mana ni?? hihi.. kami tunggu ja kat luar... recruits soh PA hazama ambik kami kat luar... akhirnya ley jugak masok... YEAHHHH!!! 

Masok2 ja dalam tu gamat sangat...hihih 1st yg nampak saya cokna la.. hihi cokna siap lambat lg.. thanx cokna sebab kenal hawa wlwpun bwu 1st time kita jumpa time tu... cokna lambai2 saya sampai saya tersepak keusi kt depan tu la.. OPS!!! malu sehhh~~~ ahhaha...btw cokna the best la siap salam *hug2 lagi... hihi pastu teros ke belakang join recruits yang lain.. depa siap simpan tempat lagi.. ramai la jugak recruits yang pasti kalo kami suma menjerit mmg kawtimmm la dengarnya... hahahah.... masa dah p kebelakang tu ramai ja yang kenal.. siap panggil nama salam2 lah... hihi kawtimmm sokmo deh... tapi memang puas aty bila bley tengok live...

huhu tapi msa habis tu dapat kumpul ramai2 dengan recruits.. cuma saya balik awal ckit ja... tengok2 hazama kuar..huhuh nasib ~~ x bley jugak nak snap n salam ngan hazama... xpa la.. saya nak p lagi ni dalam dua tiga ary lgai..insyallah... harap2 bley la... nak join recruits lagi...huhuhu... best kot... harap2 bley la p... grrr=.=""
apa2 pun thanx kat suma recruits sebab anda suma mmg the best dan kawtimmm sangat2... !! semoga kita bertemu lagi... okey time for show the piccha !!enjoyy !! kawtimmmm !!



yujie !


ijatt, azrien & kak mizal..


recruits !!!


cokna n kak izan !!


ni la cokna ...weeee!!!




 bye2.. jumpa lagi !!!