follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Saturday, 21 July 2012

i like someone who doesn't like me back :(

Assalamualaikum suma... tengok tajok besor kita.. adesss.. tacing2 pulak kan si minah ni time posa ni... huhuh.. *dussh skali ! hahhah.. k lah.. susah kan kalo kita suka owg tu tapi owg tu tak suka kita balik.. hmm.. sdey betul la...huhu ntah la napa suka kat budak tu... lepas2 clash dulu,, owg yang pertama saya nampak budak tu.. suka sangat tengok muka dya.. sampai sekarang dah dekat setahun lebih jadi secret admired dya.. mybe dya perasan saya suka dya.. tp dya wat tak taw.. hmm sokey...:)


cukup la sekadar boleh tengok awak dari jauh n sembang2 sikit pun dah cukup dah.. saya taw awak perasaan tiap kali saya tengok awak.. tapi awak mungkin tak suka saya kan? tapi saya suka awak.. camna tu? huhu... saya selalu jadi peng-stalker FB awak... hmm.. takot la nak gtaw suka dya.. takot lepas tu dya akan jauhkan diri dya dari saya ...huhu 


tiap kali tengok awak on9.. rasa macam nak chat ja ngan awak.. tapi saya tak taw nak chat apa ngan awak... huhu asyik2 saya ja yang chat ngan awak... saya takot nnty awak pikir yang bukan2 lak kat saya... mungkin la setiap chat saya tu mengangu awak or buat awak tak suka.. saya mintak maaf k.. tapi saya betul2 nak kenal ngan awak *walaupun dh kenal*

ntah napa la kan awak tak suka saya? hmm.. tapi awak penah gtaw saya kan yang awak tak nak ada apa2 pun sekarang ,, bagi awak single kita ley bebas wat apa saja kan.. sama la dengan saya pun.. pengalaman mungkin wat kita serik dgn sesuatu kan... saya paham perassaan awak... saya lagi lama melalui perasaan tu... tapi tak pa la.. suka ja pon *=.="" hahahah... berserah ja la... hope awak paham la perasaan saya.. dapt or tak kita berserah ja... kalo tak pun.. kita kan still kawan mcm sekarang... :) chill ja...

**agak2 awak baca tak blog ni, hope awak x jmpa blog ni * ahhah

k lah.. udah2 la tu merapu si minah ni... jom2 pkir nk masak apa jap g...

buat awak.. selamat berpuasa awak... hope tahun ni tahun yg bermakna buat awak... :)

** cute nya baby ni ** :)




SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK

Assalamualaikum.. lamanya x hupdate blog ni... apa2 pun Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak... AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN... akhirnya sat ja dh masok bulan posa kan... dah nak hujung tahun n bertukar tahun.. umur pun kian meningkat... semoga ibadaha Ramadhan pada tahun ini berlipat kali ganda dari yg sebelum nya AMIN ~~

posa tahun ni x berapa best sikit la sebab mak xdk.. mak sedang menunaikan UMRAH selama dua minggu... 28hb ni baru balik... so, sementara nak sampai 28hb ni.. terpaksa la masak sahur n berbuka tuk abg n abah kat umah... ok gak tu... makin bertambah la pengalaman memasak... hahah... sekarang ni tengh pikir ni , nk masak apa la time berbuka ni? any suggestion?? hahha..

k lah, semoga awak2 suma dapat menjalankan ibadah posa ni dngn sempurna ok? tak maw ponteng2 taw... peace :)

"Ya Allah.. Jadikanlah puasa kami sebagai puasa orang-orang yang benar-benar berpuasa. Dan ibadah malam kami sebagai ibadah orang-orang yang benar-benar melakukan ibadah malam. Dan jagalah kami dari tidurnya orang-orang yang lalai. Hapuskanlah dosa2 kami… Wahai Tuhan sekalian alam. Dan ampunilah kami, wahai pengampun para pembuat dosa."


#selamat berpuasa.. *tengh pikir nak masak hape ni... hihih :)