follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Saturday, 18 August 2012

IFTAR WITH HAZAMA AND HR,,, :)

Assalamualaikum suma.. wahh lama x update ni.. kali ni meh nk cita pasal brbuka posa ary tu dngn Hazama n HR... tarikh yang menjadi kenangan yang paling best 04082012,, best sangat2,.. saya turun KL, tuk join majlis berbuka posa tu... 

Majlis tu dekat Restoran Rebung kepunyaan Chef Ismail.. dekat Bangsar... saya n kak nita dan adiknya adalah recruit yg paling awal sampai.. kul 5.30 dah sampai.. hihi.. sampai2 tu best sangat jumpa admin2... dpt kad raya n sticker nama dan x lupa jugak dgn sampul duit raya Hazama..hihi





Sementara nk tunggu HR yg lain n Hazama mai... dok tunggu2 dulu.. book meja siap2,,, cari hat depan sikit.. nnty Hazama nyanyi ley tengok dekat kit.. hihi.. sementara tu baca dulu paper tentang Hazama.. disebabkan owg yg paling awal sampai.. mmg xtaw nak wat apa la time tu,,,, keluar masuk keluar masuk dari dewan tu... haha..

Tunggu punya tunggu.. ramai dah yang mai.. lepas tu dh kul 7 lbey kot , Hazama pun mai la.. wahh ! ensem taw.. ! dya sangat baek dan sporting sangat.. dya pulak yg mai dekat kami n salam2 ngan kami... tanya khabar la suma... best sangat sebab Hazama still kenal saya... hohohoh ! ni pic msa dya bawu mai n dah tukar baju... 


Dah banyak kali dah  saya p tengok konsert dya.. tapi xdk kesempatan nak jumpa dya..kali ni jumpa dya.. n dya still ingt suma.. thanx Hazama.. Hazama sporting sangat layan n sembang2 macam dya tu bukan artis tp sebagai kawan yg sempoi... !! tak rugi minat dya... 













Banyak sangt pic kalo nak letak kat sini... so ambik sikit2 ja... apa2 pon suma best , sporting, sempoi  n layanan tu mmg terbaek.. hope kita dpt jumpa lagi... oh satu lagi..thanx hazama wat ucapan raya n ada sebut SG.petani.. *saya la tu ! hahaha thanx :)


ni suma recruit yg best !! kawtimm.. sebelum balik tu, kami la owg last yang kuar dari dewan tu n jalan kuar sama2 dengan Hazama... Hazama sempat lagi suh kim salam kt family n kalo dya mai lagi Sg.petani dya kata jngn lupa turun.. hihi terbaekk la... Hazama kelakar sangat,.. semoga dya dimurahkan rezeki selalu dan berjaya dalam bidang seni ni... amin :)