follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Wednesday, 20 March 2013

Jalan2 @ shopping @ wayang .. =)

Assalamualaikum semua...
Hari ni aku dah berjaya menebuskan baucer buku aku yang telah sekian lama berada dalam purse aku ber-envelop kan BB1M... hhaha ! detaillss baq hianggg** hari ni cat ajak keluar... dalam istilah ajak tu maksudnya peneman la.. hahah aku nak sangat p kedai komputer tu.. dia pun bawak la... =)

Apa yang aku tebus hari ni? aku tebus 3 barang ja... dengan 3 barang tu habis rm250 + rm30 .. hhohoho ! puass ati aku** aku beli semua yang berkaitan dengan laptop aku ja.. besa la.. sekali sekala kena la gedix2 manja sikit dengan laptop ni... disebabkan aku baru ja tukar kipas yg memusing2 dalam laptop ni sampai mati sebulandua hari tu.... aku pun beli la kat laptop aku ni cooler fan.. **panasss katanyaaa! sebelum beli tu aku suruh cat yang tolong pilih.. boleh pulak dia kata kat aku *apa payah, ambik kipas angin letak ja kat belakang laptop.. ** dush3! hampeh tol... hahah !aku harap laptop aku ni selesa la dengan  servis2 yang diberi... cewaahhhhhh~~

Disebabkan headphone aku yang dok ada tu tinggal hujung2 nyawa ja... (hampir2 putus wayar) ...terjuntai2  macam nak mintak bunuh diri ja... aku pun beli la 1.. ok ! yang ni bukan memudahkan laptop aku.. tapi memudahkan tuan empunya laptop ni.. hahahahah *guling2** so sekarang ~~dengan bangganya**  aku tengah dengar lagu dengan sekuat hati zahir dan batin aku ! hohoho ~~ nampak tak betapa keciwi nyaaa aku kat situ.. hahaah ! *ada aku kesah ! =3 Cat jugak yg tolong pilih kan.. thanx ye :) haha !

Lagi satu barang , aku beli external hard disk.. ha yg ni idea cat la ni... sebab dia tengok aku dok juling2 mata ja kat pendrive.. dia pun kata kat aku *baik beli hard disk ! ok.. lepas dihitung dibilang semua.. ok la.. beli la.. sebab dok pikir laptop aku sekarang ni dah berat sikit.. disebabkan aku selalu sumbat muatan yang terlalu melampau ,, so boleh laa.. tapi aku ambik setakat cukup2 baucer ja walaupun kena tambah tigapulohhengget ! kalau aku ambik yang 1T punya.. mau satu barang ja aku dapat.. aku just ambik 500gb.. banyak jugak tu oiii! aku bukan banyak benda pun yang nak di sumbat dalam ni.. yang external ni aku dan cuit cik google suruh bagi satu pic.. haha 


thank cik google, baru nampak segak sikit hard disk ni.. ahahah !






Dah habis bayar, aku dok tengok kak tu siap bubuh barang tu dalam pestikk agak besar la.. sebab semua barang tu dalam kotak.. dah macam mana aku nak bawak ni.. hahah ! selamat cat yang tolong bawak.. **tanpa disuruh mahupun dipaksa ! hahaha.. dia bawak sampai kesudah.. haha.. macam madam pulak aku ni... hahaha ! #meladerrrrr :P

Lepas tu.. keluar dari situ.. p amanjaya mall.. cat lapar... so, kami p makan kat foodcourt,, siyes baru 1st time aku jejak kaki kt situ.. selama ni tak penah lagi la makan kat situ.. tempat baru la katakan ~~ tapi sebelum makan p usha tiket wayang.. cat nk tengok lawak ke derr... part ni paling best...tak jangka pon ! aku tak taw yang mmber cina aku ~~nick namannya** jaga kaunter situ.. cat tengok tiket.. aku p n say hye ja kat nick.. cat bukan student pun sebenarnya.. dan nick taw yang aku memang student.. sembang2 dengan nick .. sambil beli tiket ~~ untung la cat, sebab nick kira harga student walaupun aku dah gtaw yang aku terlupa bawak matrix.. haha ! nick kira dua owg kami ni dengan harga student okey !  thanx nick , u ni mmg baek la.. **thanx 100x! (senyummm lebarrrrr~~~)

Best jugak tengok lawak ke derr tadi.. aku tak larat nak gelakk **guling2 aku atas kerusi~~ lepas tu p karaoke.. besar kot bilik dia... best ! haha.. cuma kami ni ja yang merosakkan lagu.. kelauutttttt semuaaaa~~~ ahahah ! tapi tak pa la.. bukan selalu keluar pon.. apa2 pon.. hari ni.. 1st time aku mkn kat foodcourt situ.. 1st time masok wayang situ dan 1st time masok bilik karaoke kat situuu **jadi jakun seminitdua! hahahah ! apa2 pun thanx cat sebab teman beli barang n belanja mkn, tengok wayang n karaoke... thank you so muchhhhhh~~  =) #enjoyyy!



#Hawa.Aqilia =) 




No comments:

Post a Comment

tima kasih sudi mengomen disini..:)
Cik Hawa hargai sngt..:)