follow me and i will follow you back..muuaccxx !!

Sunday, 21 July 2013

♥ Choi Minho ♥

Assalamualaikum , hye3 ..
Malam ni berkobar2 dah ni nak cerita pasal Minho ni... *blushing pipi2 ni.. ( drama sangat. )
Semalam ntah macam mana la ley termimpi Minho ni... Arggh !! bahagia rasa,,, mimpi jumpa dya .ehehehe.. 

Semalam mimpi dya rambut panjang ..bangun ja tido pagi tadi.. senyum sorang2... * macam orang yang tengah bercinta.. hahah *tpi bukan gila ek ! .. tak pernah2 mimpi dya tub2 ley mimpi dya... ada jodoh ka apa ni... *ok , berangan ! haha Minho ni sebenarnya dari kumpulan Shinee... sapa yang nak taw sila search google, mozilla @ youtube.. sekian terima kasih... alallaal ~~



Masa minat kat dya dulu. tak taw pun yang dya ni dari kumpulan Shinee.. sebab 1st kenal dya dari Dream Team.. kalau nak taw jugak apa tu Dream Team .. mohon search google lagi ek.. hahah uihhh masa dya dalan Dream Team tu best gila tengok dya.. sebab dya akfif sangat dan suka bersukan... Kira dalam Dream Team tu dya selalu dapat gelaran ACE la sebab dya selalu menang wakil untuk Dream Team... tapi perangai dya kalau dalam Dream Team , dya mesti nak menang... tapi kalau dya kalah memang dya akan frust gila.. macam dengan orang putus cinta.. sampai orang tanya pun dya tak maw jawab.. punya la kecewa... ahhaha

Dya join Dream Team dari dya umur 19Tahun sampai la sekarang dya aktif lagi dalam Dream Team, sekarang dya dah umur 22 tahun dah... hebatkan Minho kami ?? lepas tu baru la start search tentang kumpulan dya.. SHINEE... sebab Minho ada...nampak tak permainan dya.. ? ahhaah ! Dya rappers dalam Shinee... dari tu la banyak dengar lagu Shinee n apa yang berkaitan dengan Minho mesti akan simpan.. hehehe.. minat Minho lama dah sejak cuma tak taw yang dya ni penyanyi jugak.. :P


BIODATA MINHO



( Flaming Charisma Minho @ FLAMERs Minho )







Copy/paste from the shinee blog.. thank you so much :)

Memang tahun 2013 ni artis2 kpop banyak ek potong rambut pendek... sampai Minho pun potong gak rambut.. trend mungkinnn ~~~ tapi tak pa.. janji hensem ahhaha ! k lah.. sebelum habis menaip ni nak tempek pic Minho yang latest..... hihi 













*Ok bye , terima kasih.. :)



No comments:

Post a Comment

tima kasih sudi mengomen disini..:)
Cik Hawa hargai sngt..:)